#

Василь Володін розповів про прогрес в будівництві Київської об’їзної дороги

29.12.2021 08:30
Василь Володін розповів про прогрес в будівництві Київської об’їзної дороги
Фото з мережі інтернет

Василь Володін, очільник КОДА, дав інтерв'ю "Моїй Київщині", у якому розповів про будівництво Великої Київської об’їзної дороги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

За словами очільника КОДА, зараз цей проєкт в активній стадії розвитку. Кілька днів тому вже було оголошено тендер на залучення підрядника, який і буде будувати Київську обхідну дорогу.

Василь Володін розповів, що наразі вже є конкретний результат: була розроблена проєктна документація, яка пройшла відповідну експертизу і було оголошено конкурс на підрядника. Це стосується першого відрізку у 18 км, що зєднає Варшавську та Житомирську дороги. Це буде масштабне будівництво, орієнтовна вартість якого становить близько 5 млрд. гривень.

Наступним у планах є відрізок, який сполучатиме Житомирську та Одеську траси. На сьогоднішній вже на завершальному етапі підготовка проєктно-кошторисної документації. Василь Володін додав:

Ця дорога матиме величезне значення для Київської області і для столиці також, адже по-перше, ми розвантажимо її трафік, що покращить екологічне питання. По-друге, для нас це розвиток та будівництво інфраструктури. 

Нагадаємо, що Академію спорту в Бучі визнали найзнаковішим спортивним обєктом програми "Велике будівництво" за 2021 рік.

Читати "Моя Київщина" у Facebook