#

Важкопоранений воїн із Білої Церкви після реабілітації підкорив Говерлу (ВІДЕО)

29.07.2020 08:45
Важкопоранений воїн із Білої Церкви після реабілітації підкорив Говерлу (ВІДЕО)
Дмитро Трибой

Уродженець міста Біла Церква, ветеран АТО Дмитро Трибой, який отримав важке поранення у ліву півкулю головного мозку, після важкої реабілітації підкорив найвищу точку України – Говерлу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Варто сказати, що в 2017 році Дмитро Трибой захищав країну на Сході та отримав кульове поранення в ліву півкулю головного мозку. Чоловіка шпиталізували до лікарні у Дніпрі, де він 5 днів перебував у комі. Тоді Дмитру лікарі давали невтішні прогнози.

Однак, герой України не тільки вижив, а й днями разом із фахівцями реабілітаційного центру "Next Step Ukraine" піднявся на Говерлу.

Зауважимо, що після поранення Дмитру довелося навчитися заново говорити, однак чоловік навіть жартує з цього приводу. Він тривалий час займався із логопедом. Каже, що за освітою він і сам психолог-логопед, тому розуміється на тонкощах і наполегливо працює над собою.

Журналістам пан Дмитро зізнався, що наразі мріє підкорити грузинські гори.

Сьогодні в ірпінському центрі "Next Step Ukraine" проходять реабілітацію на безоплатній основі 12 військовослужбовців із різних куточків України.

За рік і три місяці від створення центру тут пройшли довготривалу реабілітацію вже 45 військовослужбовців. Якщо Ви маєте бажання та можливість допомоги проєкту фінансово – можете зробити це за банківськими реквізитами:

Благодійна організація БФ «Відродження захисників України»

код ЄДРПОУ 42570069

P/р UA503209840000026003210415587 ("ПроКредит банк")

МФО 320984

Директор Сташків Юлія Михайлівна

Нагадаємо, що в Білій Церкві посеред дороги спалахнув автомобіль.

Читати "Моя Київщина" у Telegram