#

Вбивця власної доньки з Обухівщини отримав 15 років за гратами

01.07.2024 11:27
Вбивця власної доньки з Обухівщини отримав 15 років за гратами
Фото з мережі інтернет

На Київщині 15 років ув'язнення отримав чоловік, який у травні 2023 року жорстоко зарізав неповнолітню доньку та ледь не отруїв газом сина

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу поліції Київщини. 

Жахлива подія трапилася у травні минулого року в Обухівському районі.

Прибувши на місце події, правоохоронці відчули різкий запах газу, побачили на кухні тіло 16-річної дівчинки, пораненого 43-річного господаря будинку, який практично не дихав та 12-річного переляканого хлопчика, який ховався у підвальному приміщенні.

Провівши слідчо-оперативні заходи, поліцейські зʼясували, що на фоні ревнощів до дружини чоловік вирішив позбавити життя себе та дітей. Напередодні ввечері господар відкрив газові конфорки, зламав ручку вхідних дверей, аби унеможливити вихід дітей з будинку. Старша донька намагалась завадити трагедії та залишити будинок. Батько почав бити неповнолітню кулаками, а згодом наніс смертельне ножове поранення.

Суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві доньки та замаху на вбивство малолітнього сина (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 ККУ).

Нагадаємо, що за процесуального керівництва прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури повідомлено про підозру двом мешканцям Київщини, які підозрюються у незаконному видобуванні піску на понад півмільйона гривень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook