#

Вчора в Ірпені обговорювали Стратегію відновлення громади

01.12.2023 10:10
Вчора в Ірпені обговорювали Стратегію відновлення громади
Фото з місця події

Вчора, 30 листопада, в Ірпені відбулася зустріч під егідою експертів проєкту Ради Європи "Зміцнення стійкості демократичних процесів через громадську участь під час війни та післявоєнний період" Олексія Коваленка та Олега Дукаса 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Ірпінської міської ради. 

Ірпінська міська територіальна громада визначена пілотним проєктом Ради Європи у сфері громадської участі в управлінських та планових процесах. Такий досвід активного залучення громадськості до стратегічного планування стане прикладом для інших громад.

Свої напрацювання представляли комітет з питань культури та комітет з питань урбаністики та архітектури. Голова комітету з питань культури Софія Мартинюк презентувала 19 креативних проєктів. Над ними працювали митці, фахівці з питань культури та активні мешканці громади. Голова комітету з питань урбаністики та архітектури Зоряна Тихончук представила до обговорення бачення експертів-архітекторів щодо майбутньої концепції відбудови та розвитку міста Ірпінь та громади в цілому.

Наприкінці заходу учасники підвели підсумки засідання роботи комітетів та надали рекомендації щодо подальшої роботи над представленими проєктами, експертної співпраці з профільними підрозділами Ірпінської міської ради.

Нагадаємо, що в Ірпені пройде дводенний тренінг "Перша допомога при надзвичайних ситуаціях".

Читати "Моя Київщина" у Telegram