#

Вдарив ножем у спину: поліція розшукує нападника на жінку в Білій Церкві (ФОТО)

19.01.2023 11:30
Вдарив ножем у спину: поліція розшукує нападника на жінку в Білій Церкві (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Поліція Київщини встановлює особу нападника, який поранив ножем жіняку в Білій Церкві (ФОТО)

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Про госпіталізацію 44-річної потерпілої із проникаючим ножовим пораненням у спину до поліції повідомили медики.

Правоохоронцям жінка пояснила, що повертаючись з роботи додому, між вулицями Томилівська та Леваневського, у темряві помітила невідомого чоловіка, а згодом відчула удар у спину. Кривдник повалив та вибив з її рук телефон, приставив ножа до горла та наказав мовчати. В цей момент жінка почула, що десь неподалік проходили перехожі, що налякало нападника, й він утік.

Після цього потерпіла самотужки змогла прийти додому та викликала швидку медичну допомогу.

Слідчі, за фактом спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження та за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, розпочали досудове розслідування [ч.1 ст.121 ККУ].

Зараз поліцейські просять громадян допомогти встановити особу нападника за допомогою зображення його зовнішності, виготовленого зі слів потерпілої. Прикмети: зріст 175-180 см; волосся темне, середньої довжини; одягнутий в чорну довгу куртку з капюшоном та темні штани.

Правоохоронці закликають:

Якщо комусь відомі подробиці злочину або ви впізнали особу, звертайтесь за номером телефону (093) 407-42-65 або на спецлінію 102. Анонімність, у разі потреби, гарантуємо!

Нагадаємо, що зоопарк "Олександрія" у Білій Церкві приймає новорічні ялинки для годування тварин


Читати "Моя Київщина" у Facebook