#

Великдень - радісне та величне свято!

28.04.2019 05:44
Великдень - радісне та величне свято!
Фото з мережі Інтернет

У житті кожного християнина свято Великодня є важливим та шанованим. Саме Пасхальні дні змушують усіх вірян по-новому побачити й відчути себе у світі, оцінити чистоту вчинків та помислів, бути добрішими та милосерднішими один до одного.

Великдень - це найдавніше християнське свято. Воно встановлено на честь Воскресіння Ісуса Христа та є головним святом богослужебного року. Це перехід від смерті до життя, звільнення від тягаря гріхів, які лежать на нашій совісті. Також цей день символізую перехід людини з рабства гріха та зла до милосердя і добра.

Це велике релігійне свято несе усім довгоочікувану радість перемоги Сина Божого, дарує нам надію на спокійне життя та впевненість у завтрашньому дні, наповнює спокоєм серця, зміцнює віру та живить добром наші душі.

Щиро вітаємо Вас з Великодніми святами! Зичимо, щоб ваші серця запалали істинною любов’ю, душі очистилися від суму та страждань і наповнилися радістю, щоб Ви завжди були здоровими, щасливими та жили у достатку. Нехай здійсняться усі ваші мрії та добрі задуми.

Смачної паски й багатого столу. Христос Воскрес!

З повагою, редакція інформаційного порталу "Моя Київщина".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: