#

Великий ЖК під Києвом залишився без світла

14.08.2018 12:24
Великий ЖК під Києвом залишився без світла

В ніч з 13 на 14 серпня, житловий комплекс "Софія", який знаходиться між Вишневим та Софіївською Борщагівкою, опинився без світла на всю ніч

Про це "Моїй Київщині" повідомили жителі комплексу.

Цієї ночі, житловий комплекс "Софія" повністю опинився без електропостачання на усю ніч. Як зазначають мешканці, практично усе функціонування комплексу залежить від електропостачання. На дверях стоять магнітні замки, які не працювали, камери спостереження також вимкнулися. Нагрів води відбувається за допомогою електрики, тобто мешканці залишилися і без гарячого водопостачання. Про побутова техніку і говорити нічого – холодильники вимкнулися, а гаджети зарядити люди не змогли. Але найважливіше те, що ні в будинках, ні в квартирах, ні на вулиці не було світла. 

Місцеві зазначають, що навіть після того як відімкнулися усі наявні системи безпеки в ЖК, охорона навіть не патрулювала територію.

Цікаво, що сусідні комплекси електропостачанням були забезпечені.

Ми звернулися до "Київобленерго", КОДА та Київської облради за поясненнями причини такого відключення, але відповіді не отримали. Компанія забудовника Мартинова, яка обслуговує комплекс, також не відповіла. Керівництво Києво-Святошинського району також відмовилося коментувати проблему.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: