#

Вибори у Гостомелі: переміг забудовник, опозиція та активісти програли

06.08.2018 10:33
Вибори у Гостомелі: переміг забудовник, опозиція та активісти програли

 Учора, 5 серпня, відбулися дострокові вибори по округу №19 у Госпомелі, перемогу на яких здобув відомий в регіоні забудовник

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Громада Приірпіння".

На довиборах до Гостомельськоі ради на окрузі осудженоі За хабарництво Наталії Черінської переміг забудовник Євген Писанка . За нього проголосували 59 виборців. Опозиійній кандидатці Туровській не вистачило 6 голосів, щоб перемогти забудовника. Рівно стільки голосів набрав мешканець Ірпеня Євген Мельничук, задача якого була – відтягувати голоси для перемоги іншого кандидата.

Писанка працює в будівельній компанії “Акрополь”, засновником якої є екс-депутат Ірпінськоі ради Дмитро Войцех.

На своїй сторінці у соцмережв Facebook Писанка пише, що він родом з Києва, вчився в ірпінській школі, а проживає в Москві.

За словами мешканців округу, за Писанку агітаційні роботи проводила помічниця Черінської.

Юристка СТОВ “Бучанського” Лариса Павлюк, яка раніше співпрацювала з селищним головою екс-регіоналом Юрієм Прилипком, пише в коментарях, що Писанка – це достойний вибір.

На 6 голосів менше отримала дружина діючого депутата Гостомельської ради Анатолія Туровського працівниця ЖЕКу Тетяна Туровська, яка мешкає на окрузі.

Проти неї свою кандидатуру виставив мешканець Ірпеня Євген Мельничук, якого підозрюють у шахрайстві. Про це у соцмережі написав депутат з Коцюбинському ради, якій скрізь супроводжує Мельничука і якого правоохоронці судять за хабарництво, Микола Єременко. Він також зазначив, що Мельничук “відірвав” у Туровської 6 голосів.

За Мельничука проголосували усього 6 мешканців Гостомеля.

Найменше голосів на довиборах отримав Микола Пасальський, який, нагадаємо, побив жінку в ЖК «Паркові озера» за зауваження взяти собаку на повідок.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: