#

Вибух у Макарівському районі: відомі подробиці

05.05.2019 16:59
Вибух у Макарівському районі: відомі подробиці
Фото з мережі Інтернет

Від вибуху, що стався у Макарівському районі одна людина загинула на місці, а троє були негайно госпіталізовані

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Департамент охорони здоров'я Київської ОДА" у Faсebook.

Варто нагадати, що інформаційний портал "Моя Київщина" уже повідомляв про трагедію, яка сталася у селі Вільне Макарівського району, де в одному із будинків стався вибух, який забрав життя 26-річного хлопця та завдав трьом людям травми різного ступеня важкості .

"Чоловік 26 років загинув одразу", - повідомляє заступник голови Київської обласної державної адміністрації Алла Арешкович, - "ще троє в тяжкому стані доправлені у Макарівську та Фастівську центральні районні лікарні". "Робимо все можливо й неможливе аби людей врятувати" - сказала вона.

В.о. головного лікаря Макарівської ЦРЛ Анатолій Йовенко розповів, що один постраждалий 22-річний чоловік на разі знаходиться у них в реанімації, у надзвичайно тяжкому стані.

"Він в комі, проведене оперативне втручання, пошкоджені майже всі органи тіла, лікарі борються за його життя" - зазначив він.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

За інформацією головного лікаря Фастівської ЦРЛ Андрія Герцуна ще двоє постраждалих знаходяться у них, також в реанімації. "Теж молоді чоловіки, до 30 років. В обох стан дуже тяжкий. 3 години тривало оперативне втручання. Один із постраждалих на разі дихає самостійно, інший знаходиться на апараті штучної вентиляції легень".

Кров'ю та необхідними ліками постраждалих забезпечують.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: