#

Вічна пам'ять: На Київщині поховали правоохоронця (ФОТО)

08.05.2019 12:59
 Вічна пам'ять: На Київщині поховали правоохоронця (ФОТО)
Поховальна церемонія

Сьогодні, 8 травня, поліцейські провели в останню путь 32-річного заступника начальника Баришівського відділення поліції Антона Павленка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Київській області.

Як відомо, Антон Павленко після закінчення Луганського державного університету внутрішніх справ розпочав службу в Баришiвській міліції, де й працював тривалий час. Він брав безпосередню участь у проведенні антитерористичної операції на Сході України у складі зведеного загону працівників Головного управління. У листопаді 2015 року був призначений на посаду заступника начальника Баришівського відділення поліції.

Очільник поліції Київщини Дмитро Ценов висловив глибокі та щирі співчуття всім рідним та близьким, усім, хто знав за життя Антона Сергійовича. "Він залишиться назавжди яскравим прикладом  самовідданої любові до обраної справи, професії правоохоронця", - зазначив керівник обласної поліції.

Також генерал поліції третього рангу наголосив, що для працівників поліції справа честі розкрити це зухвале вбивство. Він запевнив, що поліція затримає зловмисника і він понесе законне покарання. 

Нагадаємо, що у ніч на 5 травня в одному з кафе міста невідома особа зробила смертельний вистріл у шию заступнику начальника Баришівського відділення поліції.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: