#

Відділення ДБР на Київщині запускатиме Олександр Мельник

12.09.2018 05:49
Відділення ДБР на Київщині запускатиме Олександр Мельник

Незабаром у Києві запрацює Територіальне управління Державного бюро розслідувань, що поширюватиме свою діяльність на Київ, Київську, Черкаську та Чернігівську області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Державного бюро розслідувань.

Роботу територіального управління ДБР у м. Києві запускатиме колишній перший заступник керівника Департаменту кримінальної розвідки Національної поліції України заступник директора Олександр Мельников.

"Коли я дізнався, що з нуля створюється новий правоохоронний орган, для мене це був виклик, це була сходинка вище. Я розумів: якщо я зможу пройти цей конкурс, це буде оцінка моєму досвіду, усій минулій роботі. Я буду тут корисний, бо маю унікальний досвід, знання, хорошу практику, яка знадобиться Державному бюро розслідувань. Категорія справ, яку розслідуватимуть слідчі ДБР,  одна з найскладніших, бо злочинці будуть не прості, і щоб боротися з ними, лише щирого бажання мало, потрібен досвід. Коли я подав документи на конкурс, я не розголошував цю інформацію, і мало хто зі знайомих, колег знав, що я хочу працювати у Державному бюро розслідувань. Розраховував: якщо виграю конкурс, тоді всі дізнаються", - поділився Олександр Мельник.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: