#

Відома українська співачка присвятила вбитим у Бучі пісню "Розстріляна весна" (ВІДЕО)

13.04.2022 11:25
Відома українська співачка присвятила вбитим у Бучі пісню "Розстріляна весна" (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно співачка Ірина Федишин презентувала пісню "Розстріляна весна", яка вражає своїм трагізмом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Апостроф".

Ірина Федишин презентувала пісню "Розстріляна весна" про жахливі вбивства російськими окупантами мирних мешканців. Вона зізналася, що з початку війни в Україні не могла займатися творчістю, але після побачених моторошних кадрів із Бучі, Ірпеня та Гостомеля продюсер та чоловік артистки Віталій Човник зателефонував священнику та запитав, чи немає у нього віршів про події в нашій країні.

На YouTube-каналі виконавиця опублікувала відповідний ролик. А у своєму блозі в Instagram розповіла детальніше історію створення щемливої пісні.

Виконавиця розповіла:

Такого ще ніколи не було у моїй діяльності. Я, як ніколи, відчувала Божу присутність у створені цієї пісні. Наступного дня після побаченого у Бучі, Ірпіні, Гостемелі, ми прокинулися зранку і Віталік зателефонував отцю Половку, спитати чи немає зараз у нього віршів про події в Україні? У відповідь почув: "так, я сьогодні написав вірш про Бучу". Я була вражена цим віршем і так тонко підібраними словами. Підійшла до фортепіано і зразу почала її співати, так ніби я вже знала цю мелодію на пам’ять.

Під відео співачка написала наступні слова:

Весь мій біль і біль українського народу я виклала у пісні. Я писала вокал - плакала, я знімала відео - плакала. Бо по-іншому не можливо. Та якщо хочеться - плачте, через сльози виходить біль. А потім знову збираємося духом і боремося далі! Боремося за свою Батьківщину! І ніхто її у нас не забере! Я знаю точно, що ми зможемо, ми вистоїмо, ми переможемо, ми відбудуємо нашу Україну. Український народ незламний! Пишаюся вами, мої українці!

Нагадаємо, що 12 квітня Митрополит Київський і всієї України Епіфаній відвідав село Перемога Баришівської громади.


Читати "Моя Київщина" у Facebook