#

Відтепер Ірпінський ліцей інноваційних технологій під наглядом надійної охорони (ВІДЕО)

27.09.2022 18:40
Відтепер Ірпінський ліцей інноваційних технологій під наглядом надійної охорони (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Компанія "Бест охорона" почала опікуватися Ірпінським ліцеєм інноваційних технологій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на ITV.   

Зазначимо, що навчальним закладом на безкоштовній основі почала опікуватися компанія "Бест охорона". Директор компанії "Бест охорона" Юрій Бокий розповів, що в цьому соціальному проєкті Ірпінський ліцей є першим навчальним закладом, який буде під охороною:

У нашому соціальному проєкті це перший навчальний заклад. І ми думаємо, що в подальшому будемо розширювати наші послуги на безкоштовній основі для інших навчальних закладів на території нашого регіону.

Як швидко в разі непередбачуваної ситуації "Бест охорона" прибуде на допомогу, перевірила виконувачка обов’язків директора ІЛІТу Марія Гостін. Протягом п’яти хвилин наряд уже був у ліцеї, хлопці швидко відреагували.

Сьогодні в ІЛІТі, як і в усіх інших освітніх закладах Ірпеня, питання безпеки дітей стоїть на першому місці. Зараз у навчальному закладі завершують облаштовувати укриття. Тож уже на початку жовтня за шкільні парти ІЛІТу знову повернуться учні.

Нагадаємо, що італійський фонд "Terre des Hommes" у співпраці з офіційною робочою групою Ірпінської міської ради "Irpin Reconstruction Summit" та за підтримки Українського гуманітарного фонду відремонтує до зими три багатоквартирні будинки, що постраждали внаслідок вторгнення росії.


Читати "Моя Київщина" у Telegram