#

Вихователька з Баришівки пише хіп-хоп і випустила два кліпи (ВІДЕО)

17.10.2018 10:53
Вихователька з Баришівки пише хіп-хоп і випустила два кліпи (ВІДЕО)
Alyona.alyona

Дівчина Альона з Баришівки, яка працює вихователькою в дитячому садку, пише хіп-хоп і вже випустила два кліпи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "theBabel.com.ua"

Соцмережі підірвав кліп виконавиці Alyona.alyona, яка представила відео на пісню "Рибки". Дівчина працює вихователькою в дитсадку міста Баришівка, а на дозвіллі пише музику і вже випустила два відео на дебютну пісню.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Як пише музичне видання slukh.media, після прощання з дітьми на роботі дівчина йде додому, де "навалює під біти та гарячий флоу свої тексти".

Через роботу Альоні важко давати інтерв’ю, проте вона встигла повідомити, що намагається бути в темі всього, що відбувається у хіп-хопі. Наприклад, слідкує за новими артистами і про "стару школу" не забуває:

"Люблю Ліл Узі Верта, Тревіса Скотта і, разом з тим, класику – NWA, Wu-Tang Clan", - повідомила дівчина.

Вона чомусь має акаунт у Periscope, бо там "всі круті репери сидять". А ще, як зараз прийнято, реперша зняла одразу два відео на дебютну пісню. Вихід другого кліпу заплановано на 20 жовтня. Можливо, тоді про бодіпозитивний реп Альони знатиме вся Україна.

"Привіт. Мене звуть Альона, я живу в Баришівці. Працюю в садочку. І у вільний час я займаюсь творчістю. Я пишу реп. Люблю музику і люблю дітей", - розповіла виконавиця у своєму відеозверненні, записаному до виходу її першого кліпу.

Вихід її другого кліпу запланований на 20 жовтня.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: