#

Викрадення із викупом: у Бориспількому районі група зловмисників катувала чоловіка

17.05.2019 12:59
Викрадення із викупом: у Бориспількому районі група зловмисників катувала чоловіка
Фото з мережі Інтернет

Троє дюдей викрали чоловіка у селі Чубинське Бориспілького району, завезли його в ліс та стріляли по ньому з травматичної зброї

Як  повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на Національну поліцію Київської області, зловмисники зателефонували його дружині та почали вимагали за звільнення чоловіка 30 000 доларів США і автомобіль.

Після отримання грошових коштів та автомобіля "Мерседес С200" зловмисники відпустили чоловіка. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками кримінальної поліції та слідчими встановили осіб, які можуть бути причетні до даного кримінального правопорушення.

Ними виявились 37-річний та 41-річний уродженці Республіки Таджикістан та 33-річний киянин. Під час затримання нападників поліція виявила в них ключі від викраденого автомобіля та інші особисті речі потерпілого, якими зловмисники заволоділи під час розбійного нападу.

По відношенню до двох з нападників судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, третій зловмисник розшукується.

За фактом даного правопорушення відкриті кримінальні провадження за ч.2 статті 187 (Розбій), ч.3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.2 статті 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Після оголошення вироку суду та відбування покарання стосовно іноземців буде розглядатися питання видворення з України та заборони в’їзду.

Також зловмисники перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Києва та Київської області.  

Також нагадаємо, що 19 лютого у поліції повідомили про затримання у Фастові 35-річного чоловіка, якого підозрюють у викраденні мотоцикла, моторолера та велипеда.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: