#

Вишневе: замість гойдалок могила (ВІДЕО)

27.05.2019 11:06
Вишневе: замість гойдалок могила (ВІДЕО)

Серед житлових будинків у Вишневому знаходиться могила загиблої дитини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку  Faсebook "РУХ 24".

У це просто не можна повірити, але у Вишневому між житловими будинками стоїть могила дитини, що загинула у Другій світовій війні. Місцеві жителі кажуть, що влада міста знає про це, деякі депутати навіть приходили, щоб на власні очі побачити проблему, фотографували, але далі справа не просунулась ні на крок.

"Напередодні чергової сесії у квітні мало розглядатися питання про детальний план реконструкції цієї території, тому я вирішила приїхати сюди щоб подивитись масштаб роботи. Мене дуже вразило те, що я тут побачила: могила між житловими будинками. Навколо бігали, гралися діти. Деякі з них навіть заходили за огорожу могилки. Дітям не можна тут гратися, тому я звернулась до мера, до депутатів щоб підняти питання про перепоховання останків дитина на міське кладовище. Влада розводить руками, робить вигляд, що не знала про цю ситуацію. Вже кінець травня, а жодного кроку для вирішення проблеми так і не було зроблено",  – розповідає громадський діяч м. Вишневе Людмила Мартиненко.

Зараз Людмила з мешканцями району збирає необхідну кількість підписів щоб мати змогу виступити на сесії з вимогою перепоховати дитину. 

"Треба якнайшвидше вирішити це питання, щоб мешканці могли вже спокійно жити, а діти могли гратися у безпечному місці", – Людмила Мартиненко.

Читайте також: "Карплюк представив план майбутнього скверу у Вишневому (ФОТО)"

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: