#

Віталія Шайду призначили гендиректором ПрАТ "Київобленерго"

24.06.2019 07:48
Віталія Шайду призначили гендиректором ПрАТ "Київобленерго"
Віталій Шайда

Віталія Шайду було призначено новим генеральним директором ПрАТ "Київобленерго", який до цього займав посаду операційного директора компанії "ДТЕК Київські електромережі"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "expro.com.ua", це розповіли у прес-службі компанії.

У повідомленні зазначено, що його завдання на новій посаді - підвищення якості та надійності розподілу електроенергії, поліпшення клієнтських сервісів в Київській області.

Також нагадаємо, що ТОВ "ДТЕК Нафтогаз" (Україна) та NGR BV (Нідерланди) підписали договори купівлі-продажу акцій даних компаній.

"Завдання, які стоять перед компанією і її новим керівником - максимально автоматизувати і цифровізувати мережі, спростити процедуру приєднання до мереж, поліпшити якість послуг з електропостачання та клієнтський сервіс. Ми працюємо для того, щоб в будинках і офісах наших клієнтів було надійне електропостачання і комфорт", - зазначив Іван Гелюх, генеральний директор "ДТЕК Мережі".

Прес-служба зазначає, що Шайда працює в сфері енергетики більше 20 років. До приходу в ДТЕК в 2009-2015р. працював в "Київобленерго" на позиціях технічного директора і директора з охорони праці.

"Ми повинні зберегти поточну сильну технічну експертизу компанії і посилити її через впровадження геоінформаційної системи, інноваційних методів обстеження електромереж, підвищення мобільності виробничих бригад - технології, які несе з собою ДТЕК. Окремий напрямок - якість обслуговування клієнтів: люди повинні оперативно і просто отримувати інформацію з усіх важливих для них питань - від підключення до усунення аварій. Нас чекає велика робота, це завдання не одного дня. Але ми з ними точно справимося", - зазначив Віталій Шайда.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: