#

Власник нічного клубу у Василькові продавав дітям алкоголь

09.02.2022 10:40
Власник нічного клубу у Василькові продавав дітям алкоголь
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що у Василькові з метою виявлення правопорушень працівники поліції Обухівщини продовжують проводити рейди нічними закладами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Поліція Васильківщини" у Facebook.

У дописі розповідається, що з  метою недопущення продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім, інспектори ювенальної превенції Обухівського районного управління поліції спільно з дільничними офіцерами поліції Василькова, поліцейськими офіцерами громади та представниками виконавчих органів Васильківської міської ради провели профілактичні рейди закладами громадського харчування міста Васильків.

Під час проведення заходів поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності власника нічного закладу, який здійснював торгівлю алкогольними виробами без відповідної ліцензії та продавця та продавав дані вироби неповнолітнім.

У дописі зауважується:

Правоохоронці вкотре наголошують продавцям неухильно дотримуватись чинного законодавства, не продавати алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби дітям. Крім, того бути уважнішими та перевіряти документи, якщо виникла хоч найменша підозра, що покупець не досяг 18-річного віку.

Нагадаємо, що до 1 вересня 2022 року у Василькові планують завершити реконструкцію дитячого садка "Барвінок".

Читати "Моя Київщина" у Telegram