#

Внаслідок ракетного обстрілу на Київщині травмовано четверо людей (ФОТО)

21.03.2024 10:56
Внаслідок ракетного обстрілу на Київщині травмовано четверо людей (ФОТО)
Фото з місця події
Поліція Київщини фіксує наслідки ракетного обстрілу, що його сьогодні, 21 березня, завдала росія по території Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу поліції Київщини. 

Зранку Київщина зазнала масованої ракетної атаки з боку рф. В області активно працювали сили ППО. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури немає. Однак через падіння уламків ракет є постраждалі. Наразі відомо про четверо травмованих людей. Одна людина госпіталізована до лікарні. Зафіксовано також руйнування та пожежі в чотирьох районах Київської області. Пошкодження різного характеру задокументовано у шести населених пунктах. Вже відомо про пошкодження понад 40 житлових приватних помешкань, 2 багатоповерхівок, 12 автівок. Ушкодження приватних будинків на території області різні: від вибитих вікон до повного руйнування споруд. В багатоповерхівках вибиті вікна, балкони, двері. 

В ліцеї одного з населених пунктів вибиті вікна. Пошкоджено лінії електропередач. На місці події продовжують працювати правоохоронці, вибухотехніки Київщини та рятувальники. Поліцейські проводять огляд місця події та фіксують наслідки чергової атаки окупанта. Поліція закликає громадян не нехтувати сигналами повітряної тривоги та негайно прямувати в найближчі укриття!






Читати "Моя Київщина" у Telegram