#

Водій вантажівки хотів дати бориспільським патрульним хабар, щоб уникнути відповідальності

15.08.2020 14:20
Водій вантажівки хотів дати бориспільським патрульним хабар, щоб уникнути відповідальності
Фото з мережі Інтернет

Учора, 14 серпня, на 77 км автодороги Київ - Харків - Довжанський бориспільські патрульні зупинили автомобіль Renault Magnum AE440 за порушення ПДР

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Faсebook.

Правопорушнику повідомили, що відносно нього буде винесена постанова про адміністративну відповідальність. Після чого чоловік неодноразово пропонував неправомірну вигоду аби уникнути відповідальності.

Охоронці порядку попереджали водія про кримінальну відповідальність за давання хабаря, але чоловік не реагував та надав неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів за не притягнення його до адміністративної відповідальності.

На правопорушника патрульні винесли постанову за ч. 1 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, що має технічні несправності, з якими відповідно до встановлених правил експлуатація його забороняється)КУпАП.

Оскільки попередження про кримінальну відповідальність за надання хабаря службовій особі не подіяло, водія затримали та викликали слідчо-оперативну групу, аби належним чином зафіксувати факт.

Нагадаємо, що 13 серпня невідомий чоловік забіг до кав’ярні в стані сильного алкогольного сп’яніння та став кричати й погрожувати всім відвідувачам закладу пістолетом.

Читати "Моя Київщина" у Facebook