#

Водій ірпінської маршрутки висадив дитину в лісі під Києвом посеред ночі

14.05.2019 12:33
Водій ірпінської маршрутки висадив дитину в лісі під Києвом посеред ночі
Водій маршрутки висидив підлітка посеред дороги

Під Києвом водій приміської маршрутки, яка слідувала з Ірпеня до столиці, на половині шляху висадив школяра

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Фраза", дитина при посадці пред'явила посвідчення члена сім'ї загиблого учасника АТО.

Хоч інцидент стався ще на минулому тижні, проте широкого розголосу набув лише зараз. Про дану подію в Facebook написала мама хлопчика.

За її словами, хлопчик їхав до Києва з центру Ірпеня рейсом №420. Час відправки маршрутки 19:20-19:40, але так як хлопчик не приїхав додому вчасно, жінка звернулася в поліцію. Повернувся школяр додому лише на початку дванадцятої ночі.

Як виявилося, водій його висадив на ділянці між Романівкою і Києвом, адже той не сплатив за проїзд, хоч і показав посвідчення, що дозволяє пільговий проїзд. Через це хлопчику довелося пішки добиратися до столиці.

У поліцію подано заяву про порушення прав дитини і заподіянні загрози життю. Тепер співробітники правоохоронних органів будуть розбиратися в події.

Нагадаємо, що 10 лютого водій вишнівської маршрутки №716 викинув школяра з транспорту на зупинці біля станції метро "Житомирська".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: