#

Водойми в Білій Церкві розчищатимуть за кошти держбюджету

10.10.2018 09:47
Водойми в Білій Церкві розчищатимуть за кошти держбюджету

У Білій Церкві до кінця поточного року планують реалізувати два проекти, які мають покращити гідрологічний режим та екологічний стан обвідного каналу біля Острову Дитинства та водойми поблизу Церкви Покрови Божої матері

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на "04563".

З Державного бюджету України на виконання відповідних робіт вже виділено понад 8 млн грн. Посприяли цьому народний депутат України Хвичі Мепарішвілі та Міністерство екології та природних ресурсів.

В рамках реалізації проектів Острів Дитинства буде розчищено від аварійних дерев та чагарникової рослинності захисної прибережної смуги обвідного каналу. Крім того, буде виконано поглиблення та розчищення від мулу русла та облаштування джерел, які наповнюють канал. Також на острові розчистять два озера. 

Поблизу Церкви Покрови Божої матері в цьому році планують розчистити водойму від мулу та очерету, облаштувати та укріпити береги та облаштувати доріжки навколо. Озеро буде з’єднано з річкою Рось для забезпечення постійної циркуляції води. Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві анонсували капітальний ремонт доріг.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: