#

Володимир Боднар очолив Київську обласну організацію УКРОПу

06.06.2019 11:53
Володимир Боднар очолив Київську обласну організацію УКРОПу
Володимир Бондар

Учора, 5 червня, під час XX конференції Київської обласної організації УКРОПу більшість делегатів обрала головою організації депутата Київської обласної ради Володимира Боднаря

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Під час конференції обрали раду обласної організації, до якої увійшло дев’ять укропівців: Володимир Боднар, Денис Нестеров, Денис Борисенко, Тарас Кривенко, Тетяна Ольховик, Іван Михалевич, Ігор Лавров, Інна Пачева та Олександр П’янов.

Володимир Боднар подякував однопартійцям за висловлену довіру та запевнив, що його першочерговим завданням буде продовжувати ефективну роботу з розвитку обласного УКРОПу.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Ми продовжимо розвивати партійний актив і з ним рухатимемося вперед, досягаючи нових звершень. Також продовжимо пошуки нових молодих, патріотичних, амбіційних людей. Ми залучатимемо їх до діяльності обласної організації і разом працюватимемо задля добробуту мешканців наших громад", – зазначив Володимир Боднар.

Нагадаємо, що окружний адміністративний суд міста Києва розглянув клопотання Ганни Старикової щодо скасування рішення облради про її звільнення та призначення головою Миколи Стариченка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: