#

Волонтери з Обухівщини вже три роки допомагають дітям із реабілітаційного центру (ФОТО)

26.02.2021 09:40
Волонтери з Обухівщини вже три роки допомагають дітям із реабілітаційного центру (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що жителька Підгірців Обухівського району Надія Бевз разом зі своїм чоловіком Володимиром та небайдужими односельчанами уже три роки відвозять гостинці вихованцям одного з реабілітаційних центрів Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Козинська селищна рада Обухівського району Київської області" у Facebook.

Жителька Підгірців Надія Бевз стверджує, що чужих дітей не буває. Уже три роки вона зі своїм чоловіком та односельчанами відвозять гостинці вихованцям одного з реабілітаційних центрів Київщини.  За словами Надії, центр забезпечує дітей усім необхідним. Але, як і будь-які діти, вихованці дуже радіють солодощам, сокам, фруктам.

Для того щоб порадувати дітей та створити їм справді святкову атмосферу, Надія Бевз організовує збір перед святами: Різдвом, днем Святого Валентина, Міжнародним жіночим днем, Великоднем, святом Миколая тощо. Через оголошення в соцмережах до збору гостинців для дітей долучаються небайдужі односельці, звичайні громадяни.

Нагадаємо, що у Козинській територіальній громаді створено відділ освіти, культури, молоді та спорту.

May be an image of 2 людини, люди стоять, фрукт та у приміщенні

May be an image of 6 людей, дитина, люди стоять, people sitting та просто неба

Читати "Моя Київщина" у Telegram