#

Втікач Онищенко пообіцяв оприлюднити записи, де Порошенко "рішає" питання по Тимошенко

19.07.2018 16:24
Втікач Онищенко пообіцяв оприлюднити записи, де Порошенко "рішає" питання по Тимошенко

Народний депутат-втікач Олександр Онищенко розповів, коли опублікує нові плівки з голосом президента Петра Порошенка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Главком".

На питання, коли він має намір опублікувати другу плівку з голосом президента, на якій обговорюється Юлія Тимошенко, Онищенко відповів: "Восени. І не другу, а відразу третю. Вам сподобається. Другу залишу для фінішу".

 Раніше Онищенко говорив, що щільність публікації плівок буде зростати до виборів президента України.

Раніше іспанський суд прийняв рішення про екстрадицію в Україну нардепа-втікача Олександра Онищенка.  Онищенко, що перебуває в розшуку, оприлюднив частину запису розмови, як він стверджує, за участю президента Порошенка, що стосується екс-міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського.

У НАБУ заявляли, що готові вивчити записи, зроблені депутатом-утікачем Онищенком, якщо він надасть їх оригінали.

Нардеп заявив, що був переговорником олігарха Ріната Ахметова і Злочевського на перемовинах з Порошенком. Онищенко увімкнув запис, на якому чути голос, схожий на голос президента. На цьому записі йдеться про прохання закрити справу проти Злочевського. Натомість керівник фракції БПП Артур Герасимов заявив, що не буде коментувати оприлюднені записи Онищенка, назвавши це «фейком».

Також 19 квітня видання «Страна» опублікувало одну главу з книги Онищенка, де описано, як нібито партія «Народний фронт» з допомогою корупційної схеми вкрала з держбюджету 40 млн доларів, які були спрямовані на її виборчу кампанію.

У свою чергу Яценюк заявив, що інформація, яка міститься у книзі Онищенка – це «продовження брудної і цинічної кампанії» проти нього і «Народного фронту». Також «Народний фронт» закликав НАБУ встановити замовників кампанії проти Яценюка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: