#

Втілення проєкту "Активні парки" на Київщині не зупиняється (ФОТО)

09.10.2021 13:49
Втілення проєкту "Активні парки" на Київщині не зупиняється (ФОТО)
Фото з місця подій

У понеділок, 11 жовтня, на території Київської області відкриють ще 4 спортивні майданчики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

У рамах проєкту Президента України Володимира Зеленського "Здорова країна" на всій території Київської області продовжується відкриття спортивних майданчиків. На сьогодні вже  встановлено 46 "Активних парків".

Голова Київської ОДА Василь Володін розповів:

Ми приділяємо велику увагу розвитку спорту в області. Ми не акцентуємося тільки на спортивних школах і гуртках. Для нас важливо, щоб займатися спортом міг кожен охочий у вільний час. "Активні парки" – це безумовно приклад того, що спорт може бути доступним і сучасним. Тому забезпечення жителів Київщини сучасними спортивними майданчиками для нас одне з пріоритетних завдань.

Проєкт "Активні парки" спрямований на організацію оздоровчої рухової активності громадян. Майданчики встановлюють у загальнодоступних місцях міст і селищ, щоб кожен міг долучитися до занять спортом.

Усі тренажери багатофункціональні і розраховані на виконання декількох вправ. Одна з особливостей такого майданчика – QR-код. Завдяки ньому можна дізнатися, які вправи і як правильно їх виконувати на кожному із тренажерів.

Нагадаємо, що екологи на Київщині висадили понад 800 дерев та кущів.



Читати "Моя Київщина" у Telegram