#

Вулицями Бучанщини розгулювали двоє 6-річних дітей (ФОТО)

19.12.2022 12:30
Вулицями Бучанщини розгулювали двоє 6-річних дітей (ФОТО)
Фото з місця подій

У четвер, 15 грудня, поліцейські Бучанщини протягом дня виявили на вулицях двох 6-річних дітей без нагляду 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

15 грудня поліцейський офіцер Вишневої громади Артем Тимофєєв спільно з працівником "Муніципальної Безпеки" виявили біля одного з багатоквартирних будинків дівчинку в домашніх капцях. Правоохоронець встановив, що дитина разом зі своєю 10-річною сестрою пішла в гості й загубилася. Щоб дівчинка не хвилювалася, поліцейські пригостили її гарячим чаєм та смаколиками. Вони оперативно розшукали її сестру та відвели дівчат додому. Із матір'ю дітей правоохоронці провели профілактичну бесіду.  

Того ж дня, близько 21 години, в Ірпені, біля одного зі зруйнованих окупантами ворожих центрів поліцейські помітили маленького хлопчика, який без супроводу дорослих кудись прямував. Поліцейським 6-річний Давид розповів, що йде до бабусі, правда не зміг сказати ні адреси, ні місця її проживання. Правоохоронці привезли хлопчика в тепло й пригостили какао. А тим часом розшукали його маму.  

Нагадаємо, що Бучанська міська рада продовжує встановлювати генератори на котельнях громади, щоб забезпечити теплом та водою багатоповерхові будинки в умовах блекауту.


Читати "Моя Київщина" у Facebook