#

"Я не є членом Дубінського!" - батюшка Гопайнич з Білої Церкви (ВІДЕО)

07.12.2023 15:40
"Я не є членом Дубінського!" - батюшка Гопайнич з Білої Церкви (ВІДЕО)
Священник-депутат Гопайнич (ліворуч, з бородою) разом з Киришуном (другий зліва)

Священник-депутат Гопайнич, який захищав Киришина, намагається відвертатися від звинувачень 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Варто зазначити, що станом на зараз більшість депутатів Білоцерківської міськради оббиває пороги високих кабінетів, намагаючись відтермінувати білоцерківський зорепад. 

Актуально: Мер Дикий звертався до Міністра оборони Умєрова для залишення Киришуна на посаді секретаря міськради.

У фракції "Євросолідарності" ситуацію колотить депутат-священник Микола Гопайнич, який не приховує своєї дружби з Киришуном. До того ж група олігарха Василя Хмельницького (Костянтин Єфименко та нардеп Микола Бабенко) дали команду саботувати голосування. 

Нагадаємо, що 30 листопада, на сесії білоцерківської міської ради депутати проголосували за звільнення з посади секретаря БМР Дмитра Киришуна.Проте перед сесійним засіданням правоохоронцям надійшла анонімна інформація про замінування міської ради в Білій Церкві. 

З приміщення міської ради нікого не евакуювали, а працівники БМР і депутати могли вільно заходити до будівлі, натомість громадян, які хотіли потрапити на це засідання, не пропускали, мотивуючи тим, що приміщення заміновано.

Під час сесії, як і очікувалось, представники "Слуги народу" намагались зняти з порядку денного кадрове питання. Однак спроба зазнала фіаско і пропозицію відхилили без жодних дискусій. Після цього представники партії покинули залу.

Поза мікрофоном деякі депутати висловились, що на звільнення Киришуна були вагомі причини, і рішення назрівало вже давно. 

Нагадаємо, що як державний зрадник Дубінський привів до влади білоцерківського тік-ток воїна Киришуна.


Читати "Моя Київщина" у Telegram