#

Я устал, я ухожу: відставка Горгана відбудеться найближчими днями

24.10.2018 11:37
Я устал, я ухожу: відставка Горгана відбудеться найближчими днями
Олександр Горган

Найближчими днями відбудеться відставка голови Київської ОДА Олександра Горгана, про що він вже неофіційно повідомив своїм підлеглим. Його посаду займе чинний перший заступник Одеської обласної державної адміністрації  Олександр Терещук, який вже формує власну команду

Як повідомили "Моїй Київщині" джерела в Київській ОДА, вчора, 23 жовтня, Горган зібрав своїх заступників та інших керівників підрозділів адміністрації, повідомивши про своє звільнення, яке відбудуться найближчим часом.

"Це виглядало приблизно, як Єльцин уходив – "я устал, я ухожу". І сказав, що всі тепер самі за себе", - зазначив один з учасників даної розмови.

Сьогодні, 24 жовтня, на засіданні Кабміну Горган разом ще з чотирма іншими головами обласних організацій мав звітуватися відносно виконання реформи Нової української школи. Однак він так і не прибув на засідання, відправивши туди одного зі своїх заступників.

Як писала "Моя Київщина" раніше, учора стало відомо про призначення заступником голови Київської ОДА Алли Арешкович, яка до цього очолювала департамент  охорони здоров’я КОДА. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: