#

Яготинські рятувальники ознайомили зі своєю роботою дошкільнят

12.10.2021 11:50
Яготинські рятувальники ознайомили зі своєю роботою дошкільнят
Фото з місця події

Учора, 11 жовтня, в Яготині рятувальники в межах "Тижня безпеки життєдіяльності" провели екскурсію вихованцям ЗДО № 3 "РОМАШКА" 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на  сайт Яготинської міської ради.

Під час заходу діти мали нагоду побачити спеціальну техніку, яку вогнеборці використовують при виконанні завдань за призначенням, бойовий одяг рятувальників та аварійно-рятувальне обладнання. В кожного з присутніх була можливість приміряти каску пожежного та посидіти за кермом автомобіля.

Діти із задоволенням розглядали пожежну техніку та знайомились  з роботою рятувальників.

Фахівці Служби порятунку "101" нагадали дітям правила пожежної безпеки у побуті, наголосили на недопущенні випадків виникнення пожеж через необережне поводження з вогнем, також розповіли правила поведінки під час відпочинку у лісі та на водоймах.

Окрему увагу було приділено ознайомленню дітей з алгоритмом дій при виявленні підозрілих предметів на вулиці. Дітям показали навчальний відеоматеріал в форматі мультфільму та пояснили, що в такій ситуації необхідно попередити перехожих про можливу небезпеку, а головне в жодному разі не чіпати знахідку.

На завершення зустрічі рятувальники роздали дітям інформативні листівки на тематику безпеки життєдіяльності й закликали їх неухильно дотримуватись правил безпеки у осінньо-зимовий період.

Нагадаємо, що 6 жовтня для учнів 7 класів закладу "Яготинський навчально-виховний комплекс "Спеціалізована школа - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2" провели профілактичну бесіду .

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: