#

Якщо Зеленському не знайдеться гідного конкурента, він обереться на другий термін, – Скороход

24.01.2022 10:50
Якщо Зеленському не знайдеться гідного конкурента, він обереться на другий термін, – Скороход
Анна Скороход

Народна депутатка Анна Скороход розповіла, за якої умови президент Володимир Зеленський обереться на другий термін

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Главком".

Членкиня депутатської групи "За майбутнє" Анна Скороход розповіла, що під час майбутніх президентських виборів люди вже не голосуватимуть за "старі обличчя", тому для того, щоб Зеленський не переобрався на наступний президентський термін, потрібно знову шукати нову людину.

Вона вважає, що людям потрібне нове обличчя, але все-таки більш професійне, більш принципове і більш грамотне. Депутатка додала, що поки не бачить такої кандидатури, і, у випадку, якщо такий лідер не з’явиться, Володимир Зеленський обереться у президенти вдруге:

Якщо знайдеться, то в нього другого терміну не буде, він буде бігти. Але питання, чи дадуть "вибігти".

Щодо депутатів з провладної фракції, на думку депутатки, більшість із них також сподівається обратися до парламенту на другий термін, оскільки швидко звикли до переваг, які передбачає статус народного депутата.

На думку Анни Скороход, наступні парламентські вибори будуть "дуже брудними", адже технології, які влада планує застосовувати, уже зараз випробовуються під час «довиборів» депутатів на мажоритарних округах.

Нардепка підсумувала:

Там дійсно буде все купуватися. А, зважаючи на те, що люди розчаровані, вони будуть давати себе купувати.

Нагадаємо, що Міністерство фінансів США запровадило санкції проти чотирьох українських політиків, де серед них є колишній заступник секретаря РНБО за президента Януковича Володимир Сівкович.

Читати "Моя Київщина" у Facebook