#

Юні гітаристи козинської школи мистецтв стали переможцями конкурсу "MERRY CHRISTMAS"

05.02.2022 13:15
Юні гітаристи козинської школи мистецтв стали переможцями конкурсу "MERRY CHRISTMAS"
Фото з місця події

Нещодавно стало відомо, що у Козині вихованці школи мистецтв Іван Іванко і Артем Осадчий стали переможцями дистанційного міжнародного двотурового конкурсу-фестивалю мистецтв "MERRY CHRISTMAS"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Козинська селищна рада Обухівського району Київської області" у Facebook.

Обидва учні навчаються у класі гітари в педагога Наталії Дмитрівни Назарчук. До конкурсу учні готувалися ретельно, вивчали п’єси та записували їх на відео. Артем Осадчий підготував українську народну пісню "Ой на горі та й женці жнуть" в обробці Ю. Шинкаренка, а Іван Іванко - "Іспанський народний танець" Й.Мерц.

Наталія Назарчук сказала:

Творчі турніри - це особливий вид мистецької діяльності, який потребує ретельної підготовки, наполегливості і великого бажання перемагати. Учні-виконавці знають як буває непросто на камеру виконати твір. Доводиться робити велику кількість дублів і атмосфера та обстановка в цьому процесі дуже важлива. Але яка насолода приходить тоді, коли твої старання оцінює поважне журі міжнародного дистанційного конкурсу або просто твоє виконання подобається глядачам у соцмережах.

За підсумками конкурсу Артем Осадчий отримав ІІ премію в середній віковій категорії, а Іван Іванко став володарем - І премії в старшій віковій категорії.

Нагадаємо, що для кращої роботи комунальникам Козинської громади влада купила вантажівку Daewoo.




Читати "Моя Київщина" у Facebook