#

Юні ірпінські футболісти зустрілися у товариському матчі із зірками шоубізу (ФОТО)

03.06.2021 15:20
Юні ірпінські футболісти зустрілися у товариському матчі із зірками шоубізу (ФОТО)
Фото з місця події

Вихованці ірпінської та київської шкіл Фонду "Реал Мадрид" зіграли у футбол проти команди зірок українського шоу-бізнесу та кіно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "ITV".

Товариський матч відбувся на стадіоні столичного Українського колежу ім. В. О. Сухомлинського. Його провели до Дня захисту дітей.

У складі футбольної збірної ССШ Фонду "Реал Мадрид" виступали 10 гравців із Ірпеня, які тренуються на базі трьох загальноосвітніх шкіл — №2, №17 і №3 (ліцею).

За зірковий клуб "Маестро" грали українські артисти та митці, серед яких: народний артист України і колишній міністр культури Євген Нищук, вокаліст гурту "Танок на Майдані Конго", журналіст і письменник Олександр Сидоренко (Фоззі), музикант і композитор Едуард Приступа (Діля), переможець шоу "Голос країни" Ігор Грохоцький, переможець шоу "Х-фактор" Дмитро Бабак, співаки Микита Алєксєєв (Alekseev) та Вадим Олійник (Oleynik), автор та актор студії "Мамахохотала" Олексій Рева. Також за команду зірок виступив консул Королівства Іспанії в Україні Родріго де ла Вінья Мулак.

У школах Фонду "Реал Мадрид" навчаються діти із соціально незахищених родин, тому метою цієї акції було нагадати батькам, наскільки важливою для дітей є підтримка дорослих.

Нагадаємо, що в Ірпені триває капітальна реконструкція одночасно двох дворів – на вулиці Тищенка, 3 та 3-А.



Читати "Моя Київщина" у Telegram