#

З Обухова до столиці подорожчає проїзд (ФОТО)

16.11.2018 12:59
З Обухова до столиці подорожчає проїзд (ФОТО)

В суботу, 17 листопада, ТОВ “Обухівтранс” підвищує оплату проїзду за рейсом Київ-Обухів на 5 гривень

Як повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Погляд", після цієї новини жителі Обухова обурились не на жарт, адже лише близько трьох місяців тому “Обухівтранс” підвищив ціну на 5 гривень. Тоді люди не зрозуміли підвищення тарифів, адже пальне та запчастини не дорожчали. Обухівчани звернулись до КОДА з проханням повпливати на ТОВ “Обухівтранс”.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Як з’ясувалось, попереднє підняття тарифу було не узгоджене з КОДА та на вимогу повернути тариф ТОВ “Обухівтранс” не реагував. Але, після анонсування нового тарифу 30 гривень, який діятиме з 17 листопада, обухівчани взагалі відмовляються користуватись послугами ТОВ “Обухівтранс”. Не байдужі містяни готові піти на все: їздити попутками, протестувати біля ТОВ “Обухівтранс”, адже від влади та перевізника крок на зустріч не дочекатись.

 

Так, ми піднімаємо вартість проїзду в цьому році вже третій раз. Ми не хотіли проводити шокової терапії і піднімали вартість одного пасажиро-кілометра поетапно з 0,47 до 0,53 а потім до 0,67 грн., при середній по області 0,77 грн.  Робоча група, під головуванням першого заступника голови КОДА, обрахувала економічно обґрунтований тариф для перевізників – 1 пасажиро-кілометр = 1 грн. Наразі ми запроваджуємо 0,80 грн. Ми розуміємо соціальну важливість наших послуг. І тому намагаємось знайти компромісне рішення між економічним інтересом нашого підприємства та платоспроможністю нашого населення,” – повідомляють на сторінці у Facebook представники ТОВ “Обухівтранс”.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: