#

За день з невідомих причин змінили передвиборчі списки, - Возний (ВІДЕО)

05.10.2020 12:20
За день з невідомих причин змінили передвиборчі списки, - Возний (ВІДЕО)
Сергій Возний

Сергій Возний розповів, що 21 вересня було змінено передвиборчі списки, а керівництво обласної партії "Слуга народу" не пояснило причину цього

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "4 канал" у YouTube.

18 вересня була проведена конференція партії, де було затверджено мене кандидатом у мери Гостомельської ОТГ, а також моя команда, проте 21 вересня до мене дійшли чутки, що наш список планують замінити. Я розумію, що в справи втрутилася  Олена Шуляк, яка почала шантажувати фракцію. Я хочу сказати, що в мене більше претензій до Шуляк ніж у неї до мене, адже питання викликають її статки, а також зв’язки з країною агресором, – говорить Возний.

Далі він розповідає, що знає забудовника Думін, який пролобіював Марчука, а Шуляк своєю чергою просуває чорних забудовників.

Хай Шуляк розповість, як вона за день переконала керівництво обласної партії, та чому воно швидко погодилося, бо щоб замінити список треба мати сильну мотивацію, - обурюється він.

На кінець Возний говорить, що він звертався до керівництва обласної партії, але там його та команду стали ігнорувати. Вони не відповідали на повідомлення та дзвінки.

Нагадаємо, що 2 жовтня Київська обласна рада підписала меморандуми про співпрацю з Національним транспортним університетом та Університетом Григорія Сковороди у Переяславі.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: