#

За дев’ять місяців поточного року рівень виконання обласних програм не досяг 25%

01.10.2018 17:27
За дев’ять місяців поточного року рівень виконання обласних програм не досяг 25%
Фото з мережі Інтернет

За минулий тиждень рівень виконання обласних програм зріс з 22,08% до 23,14%

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Ганни Старикової у Facebook.

Найбільш продуктивним минулого тижня було Управління інфраструктури КОДА. Нагадаємо, що компанія президента футбольного клубу "Діназ" Василя Наливайка, яка наближена до нардепа Москаленка, виграла тендер на будівництво футбольних полів на Київщині.

Рівень виконання Обласної цільової програми "Смарт транспорт Київщини (Інтелектуальна транспортна система)" зріс із 60,26% до 68,29%.

"І досі без фінансування залишаються програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, "Запобігання та лікування серцево-судинних захворювань", "Київська обласна програма надання медичної допомоги постраждалим з політравмою", "Впровадження Єдиної соціальної картки мешканця Київщини", "Нульова смертність на дорогах Київщини" та інші", - повідомила Старикова.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Також голова Київської облради зазначила, що минулого тижня, за даними Департаменту охорони здоров’я КОДА, програма "Вдосконалення екстреної медичної допомоги в Київській області на 2016-2018 роки" була виконана на рівні 65,85%. Проте цього тижня, за підсумками вересня, профільний департамент надав уточнену інформацію щодо стану реалізації і виявилось, що рівень виконання значно менший та становить 55,66%.

Окрім того зазначено, що програма "Збереження та раціональне відтворення родючості ґрунтів еродованих орних земель у Київській області" та Регіональна комплексна програма розвитку лісового (муніципального) фонду Київської області фінансуватися у цьому році не будуть. А під час засідання постійної комісії з питань АПК, профільний департамент підняв питання дострокового закриття зазначених програм.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: