#

За минулу добу рятувальники ліквідували чотири пожежі в екосистемах Вишгородщини

04.10.2023 14:20
За минулу добу рятувальники ліквідували чотири пожежі в екосистемах Вишгородщини
Фото з місця події

За минулу добу ДСНС ліквідували більше 4 пожеж в екосистемах Вишгородського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ДСНС.

3 жовтня сталося загоряння торфу на площі 0,65 га біля села Соснівка в Іванківській територіальній громаді. На місце події було відправлено рятувальників з 41-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Іванків. Пожежу локалізували о 11:46 і повністю ліквідували о 18:12. Для гасіння пожежі використовувалася 1 одиниця техніки та 7 рятувальників. Причину загоряння встановлюють.

Також 3 жовтня о 12:02 до оперативно-диспетчерської служби Вишгородського району надійшло повідомлення про загоряння травʼяного настилу в с. Демидів Димерської територіальної громади. До гасіння пожежі залучалася 1 одиниця техніки та 3 чоловіки особового складу.

Пізніше рятувальники отримали повідомлення про ще одне загоряння трав’яного настилу в с. Вовчків, Поліської територіальної громади. До місця виклику направлено рятувальників 61-го Державного пожежно-рятувального посту с. Радинка. По прибуттю на місце виклику було виявлено загорання трав’яного настилу на площі 1 га. Причина пожежі встановлюється.

Завершилася серія пожеж 3 жовтня о 16:25, коли надійшло повідомлення про загоряння трав'яного настилу на площі 1,2 га у селі Зимовище, за адресою вул. Миру, Іванківської територіальної громади. На місце події були відправлені рятувальники з 41-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт. Іванків. Для гасіння цієї пожежі було задіяно 2 одиниці техніки та 6 рятувальників. Причину загоряння також встановлюють.

Нагадаємо, що ДСНС ліквідували більше 27 пожеж в екосистемах Київщини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook