#

За підтримки Віталія Яреми у Переяславі з’явився сучасний рентгенкабінет (ФОТО)

29.01.2019 06:59
За підтримки Віталія Яреми у Переяславі з’явився сучасний рентгенкабінет (ФОТО)

Учора, 28 січня, в Переяслав-Хмельницькій ЦРЛ урочисто презентували новий сучасний рентгенкабінет вартістю близько 100 тисяч американських доларів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На презентацію сучасного рентген-діагностичного комплексу Іmax 7300, який встановили в капітально відремонтованому кабінеті хірургічного  відділення у Переяслав-Хмельницькій ЦРЛ, приїхали заступник голови обласної організації БПП "Солідарність" Віталій Ярема, голова асоціації "Виробники ліків України" Петро Багрій, а також голова Переяслав-Хмельницької РДА Юрій Клименко.

Варто зазначити, що вироблений у Південній Кореї за інноваційними технологіями медичний апарат є унікальним, адже дає змогу виявляти різні хвороби на ранніх стадіях, що, у свою чергу, полегшить діагностику та зробить подальше лікування пацієнтів успішним.   

На презентації Віталій Ярема розповів, що обладнання було закуплене за спонсорські кошти фонду "ЕЛЄОС", який був створений півроку тому за підтримки меценатів, бізнесменів, а також небайдужих людей.

"Надання рентгенапарату почалося десь півроку тому. Але цей процес, наголошую, не залежить від виборів. Так трапилося, що ми зайшли у виборчу компанію. Але, попри те, що я займаюся політикою, сьогодні у нас не агітаційна зустріч", - зазначив заступник голови обласної організації БПП "Солідарність".

Також він висловив подяку Петру Багрію, який допоміг із закупкою медобладнання:

"Особливо я хочу сьогодні подякувати Петру Багрію, який займається медициною та на духовному рівні переживає за людей Переяславщини не менше, ніж я. І, маючи такі можливості, він запропонував передати мені на фонд цей дуже цінний подарунок, який вироблений в Південній Кореї. Таких в Україні тільки два чи три".

 

У свою чергу, голова асоціації "Виробники ліків України" Петро Багрій сказав:

"Я – людина небайдужа до проблем українців, бо сам громадянин України, люблю цю землю і народився на Київщині. І коли Віталій Ярема звернувся з проханням допомогти переяславцям, його рідному краю, я і мої колеги відгукнулися, виділили кошти, закупили обладнання та відремонтували приміщення. Надіюся, що даний апарат покращить здоров’я переяславців".

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Наприкінці заходу директор ЦРЛ Лариса Кузьменчук висловила велику подяку небайдужим, а також наголосила, що з такими подарунками та подальшою співпрацею з меценатами лікарня може стати найкращою у районі, а, може, навіть і в області.

На підтвердження планів подальшої співпраці Віталій Ярема додав, що має обіцянку від Петра Багрія, який виявив ініціативу закупити ліки для сільських амбулаторій та медпунктів.        

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: