#

За серію крадіжок на Бориспільщині судитимуть 34-річного злодія

16.02.2022 15:51
За серію крадіжок на Бориспільщині судитимуть 34-річного злодія
Фото з місця подій

Поліцейські Бориспільщини скерували до суду кримінальне провадження щодо серійного крадія

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що 2 лютого 34-річний чоловік, скориставшись відсутністю власника квартири, у якій проживав, викрав телевізор. Про цю подію до поліції того ж дня о 22 годині повідомив 35-річний потерпілий. 3 лютого близько 16-ї години в місті Бориспіль поліцейські затримали зловмисника. Встановлено, що чоловік раніше був судимий за вчинення крадіжок.

Як виявилося, чоловік перебував у розшуку згідно з рішенням Попільнянського районного суду за вчинення крадіжок на Житомирщині.

Також встановлено, що останній причетний до скоєння ще декількох крадіжок майна з магазинів на території міста Бориспіль.

Так, 13 січня чоловік викрав із магазину парфуми. 17 січня чоловік здійснив аналогічну крадіжку, однак його помітила керівниця магазину, через що крадій кинув товар та втік. На цьому зловмисник не зупинився.

Провівши низку заходів, поліцейські Бориспільського РУП встановили та затримали правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України.

За процесуального керівництва Бориспільської окружної прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину. Бориспільським міськрайонним судом правопорушнику обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Наразі слідчими Бориспільського РУП скеровано обвинувальний акт щодо серійного крадія до суду.

Нагадаємо, що керівник батальйону патрульної поліції міста Бориспіль Артур Шкроб назвав, які автомобілі викрадають найчастіше.

Читати "Моя Київщина" у Facebook