#

За тиждень на Київщині понад 55 тисяч людей обрали собі персонального лікаря

05.07.2018 14:24
За тиждень на Київщині понад 55 тисяч людей обрали собі персонального лікаря

Минулого тижня, з 25 червня по 1 липня, в ході приписної кампанії "Лікар для кожної сім’ї" в Київській області, в електронній системі охорони здоров’я підписано рекордну кількість за увесь час приписної кампанії – 55 тисяч 424 декларації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу КОДА.

Всього минулого тижня зареєстровано понад 386 тисяч 221 декларацій (станом на 1 липня). Ця цифра продовжує зростати. За кількістю зареєстрованих декларацій Київська область має 11 – й результат серед регіонів України.

Також в eHealth зареєстровано – 860 лікарів Київщини, за останній тиждень до електронної системи медиків додалося 4 осіб. Область утримує 9 результат серед інших областей країни.

Найбільше зареєстровано декларацій в середньому на 1 лікаря: серед районів – у Яготинському, Таращанському та Рокитнянському, а серед міст області стабільна більшість у Ржищева.

Уклали угоди з Національною службою здоров’я України (НСЗУ) за програмою державних гарантій медобслуговування три заклади Київщини:

КНП Бориспільської міської ради «Бориспільський ЦПМСД» на суму 11 366 255 грн;

КНП Фастівської міської ради «Фастівський ЦПМСД» на суму 8 789 961 грн;

КНП Бучанської міської ради «Бучанський ЦПМСД» на суму – 5 992 214 грн.

Наразі перетворено на комунальні некомерційні підприємства (КНП) 31 медустанову області, які надають первинну медичну допомогу. Ще по 2 закладах в місті Ірпінь та Сквирському районі винесені питання на сесії.

Досі питання перетворення на КНП не було винесено на сесію – в Києво-Святошинському районі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: