#

Забудовник Тигов очолив партію "Соборність"

18.07.2018 15:18
Забудовник Тигов очолив партію "Соборність"

Відомий забудовник та депутат Києво-Святошинської районної ради Олександр Тигов став головою політичної партії «Соборність»

Про це порталу «Моя Київщина» повідомили джерела в партії.

Так, Олександр Тигов, який є екс-головою та депутатом Києво-Святошинської райради від БПП, став очільником партії «Соборність». 

Довідково:

Екс-голова Києво-Святошинської райради Олександр Тигов протягом останніх п’яти років є однією з ключових фігур у пристоличному регіоні. На парламентських виборах 2012 і 2014 років він робив спроби пройти до Верховної Ради за мажоритарним округом №95 з центром у Ірпені. Причому востаннє мав серйозні шанси, але поступився Михайлу Гаврилюку, посівши друге місце з відставанням у 1,5% голосів. У 2014 році під час президентської кампанії Тигов очолив виборчий штаб Петра Порошенка у Києво-Святошинського районі і Приірпінні. Також він став головою районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

На місцевих виборах-2015 Тигов був обраний депутатом Києво-Святошинської райради, яку очолив у березні 2016 року. Але через півроку райрада незаконно звільнила з посади голови, призначивши на його місце Вадима Гедульянова, лояльну фігуру до голови Києво-Святошинської РДА Мирослави Смірнової. 26 травня 2017 року Святошинський районний суд міста Києва визнав недійсним дане рішення, але вже наступного дня райрада зібрала позачергове засідання, під час якого зі скандалом повторно переобрала Гедульянова.

Після звільнення з посади голови райради Тигов зосередився на громадській діяльності, очоливши громадський рух «Рух територіальних громад». Так, він надає допомогу сім'ям переселенців, встановив два меморіальні комплекси в пам'ять загиблим воїнам АТО. Окрім того, депутат райради регулярно організовує проведення святкових заходів для дітей-сиріт та дітей з особливими потребами. На його рахунку – розважальні івенти для дітей за участю зірок української естради.

Також Тигова у ЗМІ давно пов’язують з будівельною компанією «Петровський квартал», яка зводить багатоквартирні житлові будинки з селі Святопетровске. Цією фірмою також будуються об’єкти у Вишневому, Крюковщині, Новосілках та інших селах та селищах Києво-Святошинського району.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: