#

Забудовник у Петропавлівській Борщагівці не сплатив у сільський бюджет 1 млн грн

20.12.2018 14:46
Забудовник у Петропавлівській Борщагівці не сплатив у сільський бюджет 1 млн грн
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 20 грудня, у прокуратурі повідомили про витребування із забудовника 1 млн грн пайової участі на користь бюджету села Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Установлено, що в травні 2016 року між Петропавлівсько-Борщагівською сільською радою та товариством укладено договір про пайову участь у створенні  інфраструктури села Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району.

Відповідно до договору замовник будівництва зобов’язаний сплатити пайову участь (внесок) на створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури села в розмірі майже 1,2 мільйона гривень на рахунок Петропавлівсько-Борщагівської сільської ради.

Так, замовнику будівництва, Державною архітектурно-будівельною інспекцією у Київській області зареєстровано декларацію, відповідно до якої завершено реконструкцію торгівельного комплексу площею майже 6 500 м2 і об’єкт прийнятий в експлуатацію.

На виконання умов вищевказаного договору забудовником сплачено до сільського бюджету лише 200 тис грн.

З метою усунення порушень Києво-Святошинською місцевою прокуратурою в інтересах держави в особі Петропавлівсько-Борщагівської сільської ради до суду скеровано позовну заяву про стягнення із забудовника частини несплачених коштів пайової участі в залишку майже один мільйон гривень.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: