#

Збірна Київщини здобула срібло на чемпіонаті України з греко-римської боротьби (ФОТО)

04.02.2019 16:59
 Збірна Київщини здобула срібло на чемпіонаті України з греко-римської боротьби (ФОТО)
Чемпіонат України з греко-римської боротьби

Днями в Кременчуці відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби серед дорослих участь в яких взяла збірна команда Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на прес-службу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

Участь у найвідповідальнішому старті, на якому фактично сформувався основний склад чоловічої збірної команди України, взяли як досвідчені борці килиму, так і перспективна, талановита молодь у складі збірних команд областей та міст України.

Збірна команди Київської області посіла друге загальнокомандне місце, набравши 73 бали по всім ваговим категоріям та здобувши одну срібну і дві бронзові нагороди. Найбільше медалей за результатами змагань виборола Запорізька область, а третьою стала Дніпропетровщина.

До вашої уваги індивідуальні результати "класиків" Київщини.

Єдину нагороду всеукраїнської першості у скарбничку Київської обласної школи вищої спортивної майстерності приніс борець Віталій Андрійович, ставши бронзовим призером чемпіонату України з греко-римської боротьби.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

ЧУ з греко-римської боротьби, Кременчук. Фото

За нагороди Чемпіонату боролися більшість спортсменів Школи, але вдалося здобути перемогу лише підопічному Максима Чепурка, виступаючи у ваговій категорії 82 кг. Зауважимо, що Андрійович ще виступає у юніорській віковій категорії.

Єдиним срібним призером змагань у ваговій категорії 63 кг став Василь Симоненко. Вихованець Дмитра Пікалова у фіналі поступився досвідченому киянину Насруллаху Насібову.

Ще один вихованець талановитого тренера Пікалова Артур Політаєв, виступаючи у вазі 67 кг, виборов бронзову нагороду.

Відзначимо інших відомих представників Київщини, які демонстрували сильну боротьбу, проте їм не вдалося посісти місця на п’єдесталі. Олександр Грушин (60 кг) – 5 місце. Дмитро Косенок (63 кг) – 5 місце. Іван Черкас (63 кг) – 7 місце. Олексій Калініченко - (67 кг) – 5 місце. Василь Панасюк - (72 кг) – 5 місце. Дмитро Арабаджи - (82 кг) – 8 місце. Загалом значна частина збірної змогла потрапити в десятку.

ЧУ з греко-римської боротьби, Кременчук. Фото

І наостанок зауважимо ще одну цікаву деталь стосовно результатів змагань. Вихованці головного тренера юніорської збірної Київщини Віктора Лозового здобули чотири чемпіонські титули. Але в силу різних моментів талановиті класики наразі виступають за інші регіони України.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: