#

Збірна команда учасників АТО Київщини виступила на Чемпіонаті зі страйкболу у Харкові (ФОТО)

04.07.2018 07:07
Збірна команда учасників АТО Київщини виступила на Чемпіонаті зі страйкболу у Харкові (ФОТО)

Спортивні змагання серед учасників АТО зі страйкболу цьогоріч відбулися вперше. Чемпіонат об’єднав 20 команд по 7-10 гравців з усієї України. Команда Київської області, в дусі здорового суперництва та взаємопідтримки, виборола почесне ІІІ місце

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на  прес-службу КОДА.

Учасники турніру адресують слова вдячності заступнику голови КОДА Юрію Денисенку Юрій Денисенко за підтримку команди. Завдяки йому, атовці Київщини отримали змогу взяти участь у змаганнях в Харкові та гідно представили нашу область на престижному Всеукраїнському чемпіонаті зі страйкболу.

До слова, Юрій Денисенко завжди відгукується на звернення ветеранів та учасників АТО щодо організації та проведення різнопланових заходів патріотичного спрямування, популяризації альтернативних напрямків ветеранського дозвілля та реабілітації.

На думку заступника голови КОДА Юрія Денисенка, нестандартний підхід до реабілітації ветеранів повинен стати системним і набути нового формату, який включатиме не лише спорт, а й різносторонній саморозвиток особистості – здобуття вищої освіти, перекваліфікація спеціальностей, участь у тренінгах та семінарах щодо заснування власної справи та ін. Тому на сьогоднішній день КОДА готова активно підтримувати обласну спільноту учасників АТО, аби у тісній співпраці на розвиток спільної справи втілювати слушні ідеї, що ініціюють члени ветеранської організації Київщини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: