#

Зґвалтування поліцейськими у Кагарлику: справу розглядатиме колегія суддів

22.01.2021 19:00
Зґвалтування поліцейськими у Кагарлику: справу розглядатиме колегія суддів
Фото з місця події

Стало відомо, що суд задовольнив клопотання адвокатів підозрюваного у зґвалтуванні жінки у Кагарлику експоліцейського Ярослава Леваднюка про розгляд провадження колегією суддів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку адвокатки потерпілих Олени Сотник у Facebook.

Олена Сотник одразу після першого підготовчого засідання судового слідства у справі зґвалтування повідомила на своїй сторінці у Facebook про задоволення клопотання сторони підозрюваних.

Наразі у суді очікують перерозподіл та інформацію про нову трійку суддів, які будуть розглядати резонансне провадження.   

Неочікуваний поворот. В підготовчому судовому засіданні захисники обвинуваченого Леваднюка заявили клопотання про розгляд колегією (до речі, спірне, бо заява надійшла не від обвинуваченого, а від адвокатів). Всі інші захисники обвинувачених заперечували. Проте, суддя дуже оперативно задовольнила клопотання. Чекаємо прямо зараз перерозподіл та інформацію про трійку суддів, які будуть розглядати цю справу, – написала адвокатка постраждалих.

Нагадаємо, що двоє співробітників Кагарлицького відділку поліції не лише били, знущалися та декілька разів зґвалтували 26-річну дівчину, а й знімали збочення на відео.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: