#

Знімали звірство на відео: з’явилися нові деталі зґвалтування у Кагарлику (ВІДЕО)

28.05.2020 17:00
Знімали звірство на відео: з’явилися нові деталі зґвалтування у Кагарлику (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що двоє співробітників Кагарлицького відділку поліції не лише били, знущалися та декілька разів зґвалтували 26-річну дівчину, а й знімали збочення на відео

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Надзвичайні новини".

Нещодавно відбувся суд над двома експравоохоронцями, які жорстоко познущалися над 26-річною жінкою прямо у відділку поліції.

Першому запобіжний захід обрали оперуповноваженому Сергію Сулимі, якого вважають ініціатором знущань на потерпілою. Спочатку нелюд лупцював нещасну, вдягав на голову протигаз, а потім кілька годин ґвалтував.

Спілкуватися із журналістами чоловік навідріз відмовляється. Ба більше, забороняє налагоджувати будь-яку комунікацію із ЗМІ й своєму адвокату.  

Однак, перевертень у погонах все ж сказав, що своєї вини у скоєному не визнає. Зазначається, що в Сулими є дружина та семимісячна дитина, тому, ймовірно, адвокат апелюватиме до цього, задля звільнення свого підзахисного з-під варти. Але саме цей зразковий сім'янин начебто і став ініціатором знущань з жінки у поліції Кагарлика.

Ще один підозрюваний у тортурах над жінкою - капітан поліції Микола Кузін. Керівник сектору кримінальної поліції не тільки спостерігав, що витворяв його колега, а ще й знімав збочення на відео. Ба більше, він погрожував жінці жорстокою розправою, якщо почне кликати на допомогу. Відомо, що Микола Кузів розлучений та має двох синів. До того ж, своєї вини правоохоронець-садист також не визнає.

Зауважимо, що чоловікам загрожує до 12 років тюрми.


Читати "Моя Київщина" у Facebook