#

Жителі Богуслава просять відкрити кінотеатр у місті

22.01.2019 18:24
Жителі Богуслава просять відкрити кінотеатр у місті
Фото з мережі Інтернет

У соціальних мережах жителі міста переконують, що потребують відкриття нового закладу для дозвілля, зокрема, сучасного кінотеатру

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "БогуславFM".

Питання створення кінотеатру у Богуславі вже вкотре підняли користувачі соціальних мереж. Журналісти поцікавитись, як часто богуславці готові ходити на сеанси кіно та скільки коштів готові витратити на білет.

У свою чергу містяни переконували, що дуже хотіли б, аби у Богуславі працював повноцінний кінотеатр, де в прокаті були б новинки сучасного кінематографу. За таке задоволення люди готові платити близько 100 грн за білет і відвідувати кінотеатр від 1 до 3 разів на місяць.

Окрім того, в соціальній мережі обговорювали ідею щодо відновлення роботи місцевого кінотеатру в торгівельному центрі "Маяк". Адже в договорі купівлі-продажу цього приміщення наприкінці 90-тих підприємець Олег Голінко зобов’язувався це зробити. Сам підприємець до діалогу з цього питання відкритий. Однак має сумніви щодо доцільності роботи місцевого кінотеатру.

В ефірі радіостанції БогуславFM він переконував, що робота такого закладу не буде рентабельною, адже жителі міста не зможуть відвідувати його настільки часто, аби покривати витрати на купівлю права на показ фільмів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: