#

Жителі Борисполя викидають у каналізацію джинси та банки з огірками

31.08.2018 06:59
Жителі Борисполя викидають у каналізацію джинси та банки з огірками

За останній тиждень КП "Броваритепловодоенергія" отримало 17 викликів про засмічення стічних трубопроводів великогабаритними речами

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Вісті". 

За словами очільника "Броваритепловодоенергії", перелік знайденого в каналізаційних мережах – "просто жах". Це – і предмети жіночої особистої гігієни, і нижня білизна, і ганчірки. Водночас, очевидно, сміття вкидають не лише з домівок, а й через люки. Адже були випадки, коли з колектора дістали джинси, а одного разу – трилітрову банку з огірками.

Василь Андреєв зазначив, що засмічення каналізації трапляється систематично. І люди не припиняють вкидати речі, які можуть забити трубопроводи. Водночас, як запевнив керівник КП, з людьми проводять роз’яснювальні бесіди, де пояснюють, що туалети потрібно використовувати лише за призначенням.

Зі слів очільника комунального підприємства, встановити винних у забитті труб дуже складно. Однак, виявлення недобросовісних мешканців не вирішує проблему. Адже в Україні немає законодавчо затверджених правил користування каналізаційними мережами. Відповідно не встановлено жодної навіть адміністративної відповідальності.

 

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: