#

Жителі Бородянки через борги комунального підприємства залишилися без води

25.09.2018 16:09
Жителі Бородянки через борги комунального підприємства залишилися без води
Фото з мережі Інтернет

Від учора, 24 вересня, у селищі Бородянка відсутнє централізоване водопостачання у зв’язку із заборгованістю КП КОР "Бородянкатпеловодопостачання" перед ПАТ "Київобленерго"    

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Минулої п’ятниці на сайті Бородянської селищної ради був публікований лист від ПрАТ "Київобленерго", в якому повідомляється щодо заборгованості КП КОР "Бородянкатпеловодопостачання" перед Товариством, та повідомляється про тимчасове відключення водопостачання в смт Бородянка з 24, 25, 26, 27,28 вересня з 10:00.

Громада обурена бездіяльністю комунального підприємства та готова перекривати трасу,  або ж навіть залізницю.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Шановні жителі Бородянки!!! Знову відключили воду, пропоную зібратися та перекрити трасу Київ-Ковель з вимогою до влади, про рослідування розкрадання коштів Бородянського водоканалу та написати колективну заяву до контролюючих органів влади", - повідомляє Pavlinka Slobodynik.

Депутат Київської обласної ради від Бородянки Галина Єрко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що впродовж року постійно заявляючи про проблеми з діяльністю комунального підприємства, що забезпечує послуги з надання водопостачання та водовідведення, жодних дій не було зроблено.

"Бутафорні відписки та відсутність перевірки фінансової діяльності КП призвели до ситуації, яка є не можливою в цивілізованій країні. Законодавство України і права громадян є порушеними!", - йдеться у повідомленні.

Вона повідомляє, що буде ініціювати разом з іншими депутатами від Бородянки термінове скликання сесії обласної ради для вирішення питання заборгованості.

"У разі необхідності буду звертатися до громади підтримати наші вимоги особистою присутністю завтра біля приміщення КОР. Наша сила в ЄДНОСТІ!", - резюмувала депутат.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: