#

Жителі Ірпеня нажахані якістю води, що тече з труб (ФОТО)

05.09.2018 09:49
Жителі Ірпеня нажахані якістю води, що тече з труб (ФОТО)

Вже не перший рік жителі Ірпеня страждають від неякісної води, що тече з труб, а місцева влада тільки "годує" обіцянками, що вирішить це питання    

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Погляд".

Тому ще на початку літа на сайті Єдиної системи місцевих петицій вкотре з’явилася петиція жителів Ірпеня щодо покращення якості питної води.

"Вода набула гнилісного запаху та втратила свої властивості як питна", – заявляють жителі мікрорайонів, прилеглих до комбінату "Прогрес", Привокзальної площі та вулиці Антонова.

Тим не менш, керівництво "Ірпіньводоканалу" на чолі з Олександром Маркушиним періодично запевняє користувачів їхніх послуг, що повсякчас ведуться роботи, спрямовані на покращення водопостачання та водовідведення: заміна мереж, будівництво нових свердловин, водозаборів та станцій знезалізнення.

Станом на 4 вересня петиція “Незадовільна якість питної води”, розміщена на сайті Єдиної системи місцевих петицій, набрала 268 голосів із 300 необхідних.

Щоб підписати петицію, потрібно перейти за посиланням: https://e-dem.in.ua/irpin/Petition/View/219.

Жителі Приірпіння постійно скаржаться на те, що з кожним роком якість питної води в регіоні стає дедалі гіршою, тому подібні петиції на сайті з’являються все частіше.

Цікаво, що колишній перший заступник міського голови Дмитро Христюк заявляв, що будівництво станції очистки води в Ірпені планується у 2016 році, а колишній мер Володимир Карплюк ще два роки тому обіцяв, що це відбудеться "найближчим часом". А в 2018 році міська влада обіцяла ввести в експлуатацію 3 станції водопідготовки і знезалізнення — у Бучі, Гостомелі та Ірпені. Поки відкрили лише у Бучі…

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: